1. Hjem
  2. Tur & Kart
  3. TellTur

 

 telltur-info2.jpg TellTur123.JPG

Via appen "Norgeskart friluftsliv" finner du "TellTurer" og der kan du registrere turene dine. TellTur- abonnement er gratis i appen! 

TellTur er friluftsrådenes landsomfattende elektroniske system for turregistrering. 

1. Registrer deg her første gang. 

2. Last ned appen 'Norgeskart friluftsliv' (Appstore/Google play) 

3. Logg inn i appen (Trykk på 'Gå til TellTur innlogging'). Du vil nå få mulighet til å logge inn mot TellTur med din registrerte bruker. 

Vær oppmerksom på at det ikke er fysiske koder eller merker på stedene. Når du er innenfor 50 m av målet vil du kunne 'sjekke inn' på turmålet gjennom appen (husk å skru på posisjon/GPS på mobilen din). Appen brukes også for å navigere fram til turmålet. Turene er gradert enkel (grønn), middels (blå) og krevende (rød) - Merkehåndboken s.51. Du velger selv om du vil gå samme tur mange ganger, eller gå ulike turer for å få poeng. 

Både nettsiden telltur.no og appen 'Norgeskart friluftsliv' kan brukes for å utforske turmuligheter i regionen. Du trenger ikke registrere deg eller turer! Zoom inn på kartet og trykk på de ulike turene for å få mer informasjon. Appen har gode kart over Norge og er rik på funksjoner med blant annet sporloggfunksjon og mulighet for å få opp høyde og stedsnavn hvor som helst i kartet. 

Per dags dato er det publisert over 450 turmål i regionen. Husk og oppdater appen jevnlig for å få med ev. nye turmål som er lagt inn. Dette gjøres ved å trykke på halvsirkelen med pil oppe i høyre hjørne på telefonen når du er i turmålvinduet i appen.

Om TellTur / Hjelp

 

TellTur på sosiale medier 

FB siden 'TellTur Midt-Agder Friluftsråd'

FB siden 'Telltur' for hele landet

Se introfilmen om TellTur her!

  Sjekk TellTur.JPG

  

Konkurranser 

I første rekke er TellTur en konkurranse hvor du konkurrere med deg selv, men også med andre turgåere om å nå flere mål i ditt nærmiljø/region. De som har 200 poeng ved årsslutt er med i trekningen av flotte premier.

Siste dag i hver måned trekker vi en tilfeldig vinner som har sjekket inn på minst en tur. 

Fra 01.03 til 31.10 kan du også delta i lokale konkurranser i våre eierkommuner. For å delta i en/flere temakonkurranser klikk her. Velg den konkurransen du vil delta på og meld deg på. Informasjon om premiering er beskrevet i teksten under hver lokale konkurranse. OBS: Man må melde seg på konkurransen FØR man begynner å gå turene.      

NYHET 2022: Padleturer i Kristiansand. Konkurransen har 14 innsjekkingspunkter. De som sjekker inn på 5 ulike steder innen 30. september er med i trekningen av flotte premier. Meld deg på temakonkurransen her

Vi legger ut informasjon om TellTur og annonserer vinnere på Midt-Agder Friluftsråd Facebook

Tilfeldige vinnere 2022: Glenn Valvik (januar), Terje Sannarnes (februar), SiwwiS (mars), Kjerringa med mannen på slep :) (april), Asfaltmannen (mai), Anne👩‍🚒Isi 🐕🐾 (juni), Espen&Frøya (juli), OddbjørgS 😄(august)

 

Tips til TellTur? 

Har du tips til et turmål som burde bli TellTur? Send oss en mail post@midt-agderfriluft.no 

Vi trenger følgende informasjon for å publisere en TellTur: En forklarende tekst, fint bilde, kartfestet rute fra egnet parkeringsplass, gradering av turen og antall km turen er.